Despre noi

Prezentare generală


Bine ați venit în lumea GEEKORE Cable unde calitatea și serviciile sunt pietrele de temelie ale companiei. GEEKORE este una dintre cele mai importante companii acreditate ISO 9001: 2015 angajată în domeniul proiectării / fabricării diverselor tipuri de fire și cabluri de precizie. COREWARM pentru soluții de încălzire este un marcă înregistrată GEEKORE™, care are o experiență bogată în industria fabricării cablurilor.

GEEKORE este o companie lider de piață ăn India în domeniul producerii de fire și cabluri de înaltă calitate. Înființată în 1991, GEEKORE și-a construit succesul în cei 29 de ani de activitate cu numeroși producători de echipamnete și surse de alimentare de renume în domeniul aparatelor, militar, aerospațial, comunicare, iluminare și transmisie de energie electrică. Există o tradiție în modernizare și crearea de noi produse, aceasta fiind conceptul de bază a companiei.

GEEKORE crede cu tărie în competență și furnizarea de produse de calitate înaltă clienților finali. Compania are două fabrici în Noida, un oraș situat la 35 km de aeroportul internațional New Delhi. Există o mulțime de spații, instalații de fabricare și testare eficiente. Astăzi, dispune de 150 de angajați în aproximativ 5500 de metri pătrați.

Repere

Misiunea noastră

Compania se angajează să ofere clienților săi în domeniul firelor și cablurilor speciale de înaltă calitate produse fiabile și soluții inovatoare.

Viziunea noastră

Respectând filosofia companiei „Clientul nostru, stăpânul nostru”, reacționăm rapid, precis și ne concentrăm pe satisfacția maximă a clienților.

Asigurarea calității

Ne-am angajat să fim consecvenți în asigurarea calității prin inovarea și dezvoltarea continuă a sistemelor și proceselor noastre pentru satisfacția clienților.


Prezență la nivel mondial